Sponzori

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!
Mali sportaši
Sportska akademija za najmlađe!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dragi ljubitelji LEGO kockica, najavljujemo novu izložbu Kluba Kockice koja će se održati od 21. do 23. rujna u Areni Zagreb.


Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i svojim radovima upotpune naše LEGO svjetove!

Volite se kreativno izražavati putem kockica i puni ste ideja za nove radove? Složite nešto i pošaljite nam . Fotografije radova šaljete isključivo na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Pripremili smo pregršt različitih tema u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Možete slagati za diorame, ili izlagati samostalne izloške nevezane za neku određenu temu.


Izlagati može svatko čiji radovi dobiju zeleno svjetlo od organizatora izložbe i voditelja pojedine diorame
, a prvi korak ka izlaganju je učlanjenje u Klub Kockice. Članom može postati svatko tko to želi, dovoljno je samo ispuniti prijavnicu i platiti godišnju klupsku članarinu. Ovdje smo ukratko objasnili koje su prednosti članstva u Klubu, a na klupskom forumu možete doznati i više, baciti oko na radove forumaša, doznati gdje se sve i po kojoj cijeni mogu kupiti najnoviji setovi, te se uključiti u slagačke igre i rasprave o kockicama.

Uključite se na forum, upoznajte slagače, podijelite svoje kreacije s nama, učlanite se u Klub i već u rujnu budite s nama na izložbi kao jedan od izlagača!

Veselimo se vašem dolasku! :)

 

Klub Kockice