Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!
Mali sportaši
Sportska akademija za najmlađe!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

I ove godine članovi Kluba "Kockice" stižu u Varaždin. Predstavit će se svojom petom samostalnom izložbom, pod nazivom "Kockice u Varaždinu".

 Izložba LEGOKluba KOCKICE

Ovaj put će okupirati sportsku dvoranu Prve gimnazije Varaždin te tako na 1200 m2 otkriti cijeli LEGO svijet u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Do sada je na izložbama potrošeno više od 2 milijuna kockica i sudjelovalo je više od 40 autora. Prošle godine varaždinsku izložbu je posjetilo u jednome danu oko 2000 posjetitelja, dok danas Klub broji više od ukupno 40 700 posjetitelja na dosadašnje četiri izložbe. Jedan dio članova redovno izlaže i izvan Hrvatske, gdje sa svojim radovima pripadaju samom svjetskom vrhu. Sve to govori o tome koliko se cijeni rad, volja i vrijeme za gradnju LEGO kreacija. Stoga, ovakvih događaja u budućnosti neće nedostajati, a Varaždin je prvi grad izvan Zagreba u kojem se organizira višednevna izložba.

Klub „Kockice“ je na posljednjoj izložbi u Zagrebu prvi puta organizirao i humanitarnu tombolu te tako osigurao jednogodišnju stipendiju u iznosu od 6000 kuna učenici iz programa stipendiranja humanitarne organizacije DORA iz Zagreba. Čast nam je objaviti da će u sklopu ove izložbe tvrtka NTH media donirati još jednu stipendiju za HO DORA i time osigurati nekome lakše i bezbrižno školovanje.

Svečano otvorenje izložbe bit će u subotu, 10.12., u 12 sati, kad će se prigodnim govorom posjetiteljima obratiti, između ostalih i gradonačelnik grada Varaždina.

Osim izložbe, bit će organizirani tombola, LEGO igraonica i natjecanje za sve male, ali i one velike posjetitelje, koji će biti nagrađeni LEGO setovima sponzora Brick Architect - LEGO trgovine iz Zagreba.

Brick Architect će u sklopu izložbe organizirati i prigodnu prodaju pojedinačnih minifigurica i paketića kockica.

Novost za sve posjetitelje: sve što sagradite u LEGO igraonici, ako želite, možete i izložiti, na posebno pripremljenom mjestu ove izložbe! Tako će uz glavnu izložbu postojati i mini izložba naših najmlađih posjetitelja!

Ulaz je besplatan za sve!
Radno vrijeme:

Subota: 10:00 - 19:00
Nedjelja: 10:00 - 18:00

Lokacija:
Sportska dvorana Prve gimnazije Varaždin
Petra Kralja Krešimira IV
42000 Varaždin

Dođite skockani, slažite, uživajte i postanite dio ovog jedinstvenog događaja u vašem gradu!