Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu koja će se održati 28. i 29.1.2023. u Osijeku (centar Portanova)!
Veselimo se vašem dolasku, ulaz je slobodan!

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu 25. i 26.6. u Đakovu!  Kao i uvijek, pripremili smo vam zanimljive kreacije, a posjetitelji će moći odigrati i tomobolu (svaka je dobitna)  Veselimo se vašem dolasku, ulaz je slobodan! 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu koja će se održati 4.6.2022. u Orahovici!
Ulaz je slobodan! Veselimo se vašem dolasku!

 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na izložbu koja će se održati 9. i 10.4.2022. u Family mall centru u Zagrebu!

Ulaz je slobodan! Veselimo se vašem dolasku!

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas da se učlanite u naš klub! Veselimo se upoznati vas i družiti se s vama online te na klupskim aktivnostima. Nije bitno jeste li slagač ili kolekcionar, bitno je samo da volite LEGO kockice! Obrazac za prijavu možete pronaći na linku:  Pristupnica

autor kreacije sa slike je naš član Goran Maksimović

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu u Đurđevcu! U Muzeju Grada Đurđevca (Starogradska ul. 21) moći ćete vidjeti brojne kreacije članova našeg kluba. Otvorenje izložbe je 18.9., a izložba traje do 18.10. 
 
Cijena ulaznice je 15 kn za djecu te 20 kn za odrasle.
Na otvorenju izložbe (18.9. u 16 sati) ulaz je besplatan.
Radno vrijeme muzeja:
pon - pet 8 - 16
sub 12 - 18
ned 12 - 18
Veselimo se vašem dolasku!
 

Prošlog vikenda u Đakovu održala se naša izložba, koja je protekla odlično, obilovala je velikim brojem izložaka, od kojih je najviše pažnje privukao jedan rad, a to je djelo našeg člana Davora Jendrašića, đakovčka katedrala. Ovim putem zahvaljujemo se gradu Đakovu na gostoprimstvu, svim medijima koji su popratili našu izložbu i najviše od svega hvala velikom broju posjetitelja koji su se odvažili i došli odsvakud posjetiti nas na gradskom korzu u Đakovu.  Više slika i video snimki možete potražiti na našoj facebook stranici.

 

Djakovo2020

Vidimo se na našoj izložbi 6.9. - 8.9., u sklopu Growing Up sajma na Zagrebačkom Velesajmu! Veselimo se vašem dolasku!

Detaljnije na linku ispod:

Zagrebački velesajam

I ove godine se družimo u KNAPu. Izložba modela članova Kluba i igraonica za sve posjetitelje. Subota, 08.12.2018. od 11 do 16 sati. Ulaz slobodan. Vidimo se!

Kako nam je bilo, provjerite OVDJE!

KNAP18

031 izdanje HBM-a nam opet donosi i hrvatsku verziju! Nakratko posjetite LEGOLAND Japan, LEGO® World u Kopenhagenu ili istražite Pariz kroz objektive ekpie iz "Stuck in Plastic". Možete pronaći standardne recenzije setova i uvijek zanimljive intervjue sa LEGO dizajnerima i novim zvijezdama LEGO neba. Uživajte!

HR verzija

ENG verzija

HBM031Web

Potkategorije