Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!
Mali sportaši
Sportska akademija za najmlađe!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu u Đurđevcu! U Muzeju Grada Đurđevca (Starogradska ul. 21) moći ćete vidjeti brojne kreacije članova našeg kluba. Otvorenje izložbe je 18.9., a izložba traje do 18.10. 
 
Cijena ulaznice je 15 kn za djecu te 20 kn za odrasle.
Na otvorenju izložbe (18.9. u 16 sati) ulaz je besplatan.
Radno vrijeme muzeja:
pon - pet 8 - 16
sub 12 - 18
ned 12 - 18
Veselimo se vašem dolasku!
 

Prošlog vikenda u Đakovu održala se naša izložba, koja je protekla odlično, obilovala je velikim brojem izložaka, od kojih je najviše pažnje privukao jedan rad, a to je djelo našeg člana Davora Jendrašića, đakovčka katedrala. Ovim putem zahvaljujemo se gradu Đakovu na gostoprimstvu, svim medijima koji su popratili našu izložbu i najviše od svega hvala velikom broju posjetitelja koji su se odvažili i došli odsvakud posjetiti nas na gradskom korzu u Đakovu.  Više slika i video snimki možete potražiti na našoj facebook stranici.

 

Djakovo2020

Vidimo se na našoj izložbi 6.9. - 8.9., u sklopu Growing Up sajma na Zagrebačkom Velesajmu! Veselimo se vašem dolasku!

Detaljnije na linku ispod:

Zagrebački velesajam

I ove godine se družimo u KNAPu. Izložba modela članova Kluba i igraonica za sve posjetitelje. Subota, 08.12.2018. od 11 do 16 sati. Ulaz slobodan. Vidimo se!

Kako nam je bilo, provjerite OVDJE!

KNAP18

031 izdanje HBM-a nam opet donosi i hrvatsku verziju! Nakratko posjetite LEGOLAND Japan, LEGO® World u Kopenhagenu ili istražite Pariz kroz objektive ekpie iz "Stuck in Plastic". Možete pronaći standardne recenzije setova i uvijek zanimljive intervjue sa LEGO dizajnerima i novim zvijezdama LEGO neba. Uživajte!

HR verzija

ENG verzija

HBM031Web

Ove subote, 03.11.2018 od 10 do 18 sati, podružite se s nama u Belišću! Na lokaciji gradske knjižnice i čitaonice Belišće, dođite i zavirite u plastični svijet sastavljen od LEGO® kockica. Mnogi izlošci, igraonica za najmlađe i tombola - svaka je dobitna! - vas čekaju. Vidimo se!

Kako smo se proveli, pogledajte OVDJE!

Beli2018

U subotu 13.10.2018. posjetili smo Rijeku. Ljubav uspješno "traje" već godinama. Vjerujemo da smo vas sve razveselili i kroz izložbu barem nakratko otvorili davno zatvorena vrata, vrata u svijet mašte i bezbrižnosti, dječji svijet. Hvala svima i svakako se vidimo ponovno!

Klikom na sliku, možete pogledati galeriju sa izložbe.

TCRijeka2018

Svi ste pozvani na dobru zabavu i "igranje" sa vašim omiljenim kockicama i "Kockicama". Ove godine u sklopu Đakovačkih vezova, gostujemo dva dana - 30.06. i 01.07. Posjetite nas i nasmijte se scenama pripremlnima za Đakovo, veselite se u kreatvinosti vaših najmlađih i opustite uz dobru atmosferu članova Kluba. Kako nam je bilo, pogledajte OVDJE!

Djakovo2018

Zabavite se uz vaše omiljene "Kockice" ovaj vikend, 19.05.-20.05., na "Festivalu igračaka" u Ivanić-Gradu. Izložba će biti otvorena oba dana od 10 do 18 sati. Uz nas moći ćete uživati i u ostalim brojnim aktivnostima koje su pripremili Organizatori festivala. Vidimo se!

IGKockice2018

Na vikend 24.03. i 25.03. sve legoljupce (i one koji će to postati) očekuje veličanstvena LEGO® poslastica!

Sveti Ivan Zelina biti će domaćin prve međunarodne izložbe LEGO modela u Hrvatskoj :-D

Što sve možete pronaći u Gradskoj sportskoj dvorani tih dana? Fantastične kreacije LEGO modela koje oduzimaju dah, prilika za igru u igraonici, LEGO Mindstorms® robotiku za djecu 12+, pogađanje broja kockica, odabir najbolje kreacije Konvencije i kao šlag na torti, humanitarna akcija u korist udruge "Srce" Zelina.
Sve to? Ozbiljno? Da, da, sve to možete na jednome mjestu 24.03. i 25.03. od 10 do 18 u Gradskoj sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini!

Vidimo se!

KockiceConWeb

Potkategorije