Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dragi ljubitelji kockica i društvenih igara, pozivamo sve zaljubljenike i one koji će to tek postati na 6. Dan društvenih igara koji će se održati 1. ožujka 2014. u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, Frankopanska 26 (ulaz iz Deželićeve ulice) s početkom u 11 sati, pa sve do 19 sati navečer.

Poseban gost Igara ovaj put je i Klub Kockice! Dođite i zaigrajte LEGO igre poput Heroice, Hobbita ili Creationaryja, ili se zabavite slažući svoje kreacije od kockica koje ćemo donijeti za vas!

 

6. Dan društvenih igara: Dvorana LZMK

Tijekom dana volonteri udruge će prezentirati, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji na raspolaganju je 50-ak igara koje mogu zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje. Među igrama tu su naslovi i za predškolce koji se još znaju igrati, pa i za one malo starije koji se još nisu zaboravili igrati.

Ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvoracCarcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kameno doba u igriStone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic ili si pak dati mašti na volju u fenomenalnom Dixitu, Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Za obitelji s djecom pripremili smo i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se osim mladih igrača zabaviti i njihovi roditelji.

Osim što ćete moći zaigrati jedinstvene LEGO društvene igre, “Kockice” su osigurale preko 7000 kockica za slobodno slaganje te vrijedne LEGO nagrade!

Cijena dnevne ulaznice je 5 kn po osobi, odnosno 10 kn za obitelj.

Cjelodnevna zabava je zagarantirana. A uz sve ovo Pivnica Medvedgrad Ilica, Ilica 49 svim posjetiteljima dijeliti će letke za 20% popusta na hranu kod njih.

 

Vidimo se!