Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

I ove godine smo se priključili humanitarnoj akciji ''Mali sportaši velikog srca'' u organizaciji sportske akademije Mali sportaši.

Ova humanitarna akcija organizira se svake godine u prosincu, a događaj je zamišljen kao kombinacija sportskog i humanitarnog, pa tako sportaši sudionici doniraju svoje igračke, odjeću, obuću, hranu i druge potrebne stvari i time pomažu svojim vršnjacima u dječjim domovima. Cilj događaja je prikupiti što više stvari za one kojima su najpotrebnije, pri čemu se polaznike akademije Malih sportaša od malena senzibilizira i educira o jednom od načina brige za one kojima je ta briga najpotrebnija. Ove godine prikupljali smo potrebne stvari za djecu iz Caritasove kuće Svete Terezije od malog Isusa, Vrhovec i djecu iz kuće Svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca.

Klub, članovi Kluba i donatori/prijatelji Kluba su ovaj puta poklonili djeci 50 različitih setova. Također, prikupili smo i određenu količinu higijenskih potrepština koje su uvijek potrebne. Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju. Sretan Božić!

201403

 

201401

201402