Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dragi ljubitelji LEGO kockica, čekamo vas 25.2. na izložbi u Velikoj Gorici!
 
gorica

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu koja će se održati 28. i 29.1.2023. u Osijeku (centar Portanova)!
Veselimo se vašem dolasku, ulaz je slobodan!

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu 25. i 26.6. u Đakovu!  Kao i uvijek, pripremili smo vam zanimljive kreacije, a posjetitelji će moći odigrati i tomobolu (svaka je dobitna)  Veselimo se vašem dolasku, ulaz je slobodan! 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na našu izložbu koja će se održati 4.6.2022. u Orahovici!
Ulaz je slobodan! Veselimo se vašem dolasku!

 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo vas na izložbu koja će se održati 14. i 15.8. u Virovitici (dvorac Pejačević). Kao i uvijek, moći ćete pogledati kreacije članova kluba iz cijele Hrvatske, a pripremili smo vam i tombolu! Ulaz je slobodan!

 

Virovitica

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo Vas na izložbu kluba Kockice koja će se održati u Đakovu od 26.06 do 27.06.

 

Đakovo2021

Pozivamo sve ljubitelje kockica da nam se pridruže u Đakovu na izložbi, te na niz popratnih događaja koje ćemo imati taj dan. Dođite i povedite najmanje i one najveće da zajedno uživamo u krecijama naših članova. Sve koje žele izložiti svoje kreacije a nisu članovi također pozivamo da se dođu družiti s nama.

 

Zbog novonastale situacije oko COVID-19 u gradu Đakovu, izložba se odgađa! :( 

 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo Vas na izložbu u Đakovu, 4. i 5.7.2020. godine! Izložba će biti otvorena oba dana od 9 do 19 sati, a uz brojne kreacije priredili smo vam i tombolu! Bit će moguće izlagati i kreacije posjetitelja :). Ulaz je, naravno besplatan. Veselimo se vašem dolasku!

 

Đakovo 2020