Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Ne propustite veliki LEGO® Festival u City Centeru one West od 1. do 14. travnja te u City Centeru one East od 16. travnja do 1. svibnja! :-)

Uronite u svijet kockica uz razne interaktivne radionice i kvizove; budite najbrži i najkreativniji i osvojite super nagrade! Obiđite cijeli centar jer vas u svakom kutku čekaju različite skulpture izgrađene od tisuća i tisuća LEGO® kockica! Pogledajte kako izgledaju Darth Vader, R2D2 i Yoda iz Ratova zvijezda u LEGO® izvedbi; fotografirajte se uz devu izgrađenu od LEGO® kockica te pogledajte brojne druge LEGO® životinje i likove! Čekaju vas i zanimljivi mozaici te makete kao i neki od vaših omiljenih televizijskih i glazbenih zvijezda, naravno, svi izgrađeni od LEGO® kockica.

Mališani će se tijekom LEGO® festivala odlično zabaviti i na raznim LEGO® radionicama, igrama i kvizovima u kojima će oni najspretniji osvojiti poklone.

Svakog petka, subote i nedjelje moći će se uživati u LEGO® Friends radionicama i vožnji LEGO® autića na daljinsko upravljanje. Subotom i nedjeljom od 10 do 13 te od 17 do 20 sati održavaju se radionice robotike.

Kako ništa ne može proći bez vaših "Kockica", tako smo se i sada umiješali :-) Ovaj puta smo "samo" izlagači. U sklopu festivala postavljene su četiri vitrine sa autorskim radovima članova Kluba. Posjetite Festival, potražite naše radove, saznajte ponešto o nama i javite nam se. Uživajte!

LEGOFest2016