Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dear LEGO® fans!

Brickstory 2017 building contest has ended! :-)

We wish to thank all the participants for joining in and creating all the beautiful MOCs. Of course, congratulations to all the winners is in order too. ;-) And not to forget this year judges, a huge "Thank you" to the four Musketeers - Lami, Mark, Markus and Matija - for their contribution and work they have put in.

For 2018 we're preparing some changes, so keep an eye for news and announcements. :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi ljubitelji LEGO® kockica!

Ovogodišnji Brickstory je završio! :-)

Zahvaljujemo se svim natjecateljima na sjajnim kreacijama. Također, čestitke svim nagrađenima. ;-) Veliko hvala i sucima - Lamiju, Marku, Markusu i Matiji - koji su odabrali najbolje od najboljih.

Brickstory 2018 će doživjeti promjene. Kakve točno i koliko će ih biti - pratite nas i budite spremni. :-)

BS 2017 Winners

Dragi ljubitelji LEGO® kockica!

Završilo je naše prvo međunarodno natjecanje, “Brickstory 2014.” :-)

Bilo je ponuđeno puno tema sa kojima su se mogle napraviti sjajne kreacije. Svi natjecatelji su pokazali zavidne vještine slaganja i realizaciju ideja na zadane teme. Nažalost, nagrađeni su samo prvih pet radova. Suci nisu imali jednostavan zadatak jer su natjecatelji složili izvrsne radove.  Igrom slučaja, pet pobjedničkih radova su iz svih LUGova koji su se natjecali! Tako je ovo natjecanje uspjelo napraviti zamišljeno, povezati susjedne LUGove kroz najbolju zabavu – slaganje vlastitih kreacija :-)

Hvala svim natjecateljima na sjajnim kreacijama, hvala sponzorima MojeKocke i AlpineBricks. Da ne mislite da je ovo kraj... "Brickstory 2015." je već u pripremi! Slažemo se! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Dear LEGO® fans!

“Brickstory 2014.” building contest has ended! :-)

There were lots of interesting themes and possibilities of creating a great MOC was on a high level. All contestants have shown great skills in creating and realization of ideas in designated themes. Unfortunately, only five best ones were awarded. It was a hard task for judges. Great MOC’s from everybody! All five winning MOC’s are from all LUG’s that competed! This wasn’t arranged, purely accidental. This said, the contest did it’s intention – to connect nearby LUG’s through the best fun – creating MOC’s :-)

Thanks to all contestants  on great MOC’s and thanks to our sponsors MojeKocke and AlpineBricks for making this contest happening. And don’t think this is over… We’re already preparing “Brickstory 2015.”! Stay tuned!

 

Za popis dobitnika kliknite Opširnije. / For list of winners, click Opširnije.

Opširnije...

Dragi slagači, završen je i sudački dio posla prvog natjecanja u organizaciji udruženih LUG-ova iz Hrvatske, Rumunjske i Srbije.

Svi radovi koje ste poslali bili su izrazito kreativni i lijepi. Nadamo se da ćete se na isti način družiti s nama i u idućem natjecanju koje budemo organizirali.

Popis i fotografije svih pristiglih radova možete vidjeti OVDJE.

 

Za popis dobitnika kliknite na Opširnije.

Opširnije...

U ponoć 23.12.2013. završeno je prvo natjecanje u organizaciji četiriju LUG-ova, LUGs United Contest, na temu zime. Ukupno je pristiglo 37 kreacija iz svih dijelova svijeta. Zahvaljujemo svim autorima na sudjelovanju i pozivamo vas sve da se ponovo uključite u nekom budućem natjecanju.

Pogledajte sve radove koje su nam vrijedni slagači poslali tijekom natjecanja.Opširnije...

Dragi naši, zadnja dva dana izložbe u Osijeku ponovo ste bili vrijedni i u našoj slagaonici složili brojne lijepe kreacije. Neke od njih smo ponovo nagradili, a niže je popis dobitnika i nagrada koje su osvojili.

Hvala vam svima još jednom što ste u tolikom broju došli na našu prvu izložbu u Osijeku, zabilježili smo preko 20.000 posjetitelja i nadamo se da je svakome od vas bilo lijepo i da ćemo se ponovo družiti nekom drugom prilikom.

Pratite i dalje naš rad putem ove stranice, klupskog foruma i klupske Facebook stranice (www.facebook.com/klubkockice) i družite se i dalje s nama.

Opširnije...

 

 

LUGs United Contest 2013 je prvo natjecanje koje organizira nekoliko europskih klubova ljubitelja LEGO kockica, a s ciljem povezivanja i jačanja veza između klubova i promocije ovog hobija.

Klubovi koji organiziraju ovo natjecanje su (abecednim redom):

Beokocka 

Brickenburg

Kockice

RoLUG

Natjecanje je otvoreno za sve, a detaljne informacije o pravilima, uputama, rokovima i nagradama potražite na našem forumu: 

LUGs United Contest 2013

Nagrade su ustupili Clever Toys, Beokocka, Brickenburg, Klub Kockice i ROLUG.

Iza nas su dva tjedna izložbe u Osijeku i drugi krug nagradnog slaganja kreacija. Naši posjetitelji i ovaj su put bili kreativni i složili brojne kreacije, a mi smo nagradili nekoliko najboljih.

Dođite i idući vikend, pogledajte izložbu, složite sami neku lijepu kreaciju i osvojite još nagrada. :)

Opširnije...

Dragi Osječani i ljubitelji LEGO kockica, hvala što ste već prvi vikend izložbe u tolikom broju došli pogledati naše radove.

Kao što znate, Kockice na svojim izložbama organiziraju i razne nagradne igre i natjecanja za posjetitelje. Prva dva dana izložbe u Osijeku bili ste jako vrijedni i složili ste puno lijepih kreacija (više od 400!). Mi smo među tim kreacijama odabrali nekoliko najboljih i nagradili ih lijepim setovima. Nadamo se da ćete i dalje dolaziti i slagati, jer imamo još puno nagrada koje čekaju na vas. :)

Opširnije...